Projekt

HGA Zmarta

Projektbeskrivning

Vi fick i uppdrag av fastighetsägaren Probitas att utföra en hyresgästanpassning åt Zmarta i delar av Postnords tidigare lokaler. Lokalen delar upp sig på tre våningar så en ny interntrappa samt hiss skulle sättas in. Man ville bevara den industriella känslan i huset och valde därför att ha synliga installationer i tak, stålglaspartier med spröjs mm.

Som en del i projektet skulle även fasaden genomgå renovering och en ny entré skulle öppnas upp mot Dalagatan. Denna skulle efterlikna den gamla postporten i koppar som sitter intill. Projektet var en utmaning redan från början med snäv tidplan och de överraskningar som en äldre byggnad kan bjuda på men vi fick ihop projektet i tid med en nöjd beställare och en nöjd hyresgäst!

Fakta

Projektnamn: HGA Zmarta

Projekttyp: Hyresgästanpassning

Beställare: Probitas

Entreprenadform: Totalentreprenad

Entreprenadtid: 4 månader

Storlek: ca. 1600 m²

Projektbilder